Prieteni Pescari

Forum Prieteni Pescari

Marți 23 Iulie 2019, 13:07:56 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conține codul de activare al contului?
Noutăți: Vrei sa devii membru al Asociatiei Prieteni Pescari ... detalii
 
   Pagina principală   Caută Calendar Creează un cont  
Pagini: [1] 2 3 ... 10
 1 
  : Miercuri 10 Iulie 2019, 11:19:34  
Creat de Adi C - Ultimul mesaj de către Adi C
Se amana concursul datorita conditiilor meteo
Un weekend posibil ar fi 10 -11 august

 2 
  : Joi 13 Iunie 2019, 08:56:57  
Creat de Adi C - Ultimul mesaj de către petru
Regulamentul de concurs

Concursul se adreseaza tuturor Doamnelor si Domnisoarelor incepind cu virsta minima de 16 ani.
Concursul se va desfasura in sistem "Catch & Release" (prinde daca poti si elibereaza-te pe tine insuti).
in cazul in care organizatorii sau arbitrul sef constata ca temperatura este prea ridicata, isi rezerva dreptul de a reduce durata mansei pentru a proteja concurentele).
Participantii la manifestare isi vor asigura umbrele, palarii si/sau alte protectii contra soarelui, ploilor si a urmasilor nedoriti.
Participarea la concurs este individuala (din anumite puncte de vedere) si se face pe propria raspundere.
Dupa sedinta tehnica si tragerea la sorti a standurilor, fiecare pescarita se va deplasa pe picioarele proprii, pe standul propriu si va putea incepe pregatirea de "pescuit".
ATENTIE, intrucit arbitri sunt pudici nu se accepta pescuitul nud, decit in cazul exceptional: 90-60-90!

O concurenta poate avea un numar nelimitat de "vergi pregatite" pe mal dar numai una singura in "apa".
Compozitia nadei si a momelii trebuie sa fie de origine naturala. Se poate nadi cu mana sau cu catapulta (prastie) actionata manual (dispozitivele mecanice, cu sau fara baterii nu sunt permise). Nu se pot utiliza la nadire accesorii de mentinere (saculeti solubili, momitoare etc) si/sau tratamentele cosmetice.
Concurentele vor pescui si vor nadi numai in fata standului propriu.
Sunt interzise pescuitul si nadirea in standurile vecine, precum si privirile languroase catre insotitorii altor concurente.
Pestii prinsi in standurile vecine nu vor fi luati in considerare si vor fi eliberati. Concurentele vecine lezate vor putea sesiza arbitrul in cazul "capturilor" reprezentate prin peste sau consiliul de familie, eventual instanta de judecata, pentru alte tipuri de "capturi" in functie de sfatul prietenilor, vecinilor, cunostintelor, etc.
O captura va fi validata chiar daca, in mod accidental, "pestele" nu a fost prins de gura. Harponarea (japca) voluntara a pestelui si insotitorilor este interzisa.
Concurentele au voie sa fie insotie in cadrul standului de o singura persoana (arbitri vor inchide ochii in cazul copiilor de sub 12 ani, sarindu-i la numaratoare).
Insotitorii au voie sa ajute concurentele la pregatirea standului pentru pescuit, la pregatirea nadei, punerea momelii in cirlig, sa acorde ajutor la scoaterea pestilor cu minciogul sau din carlig.
Insotitorii NU au voie sa inadeasca, lanseze si/sau sa pescuiasca, sa umble la juvelnice (decit pentru a pune bere sau alte lichide la rece) sau in alte locuri "marcate" sau "nemarcate" de catre arbitri. 
In timpul manselor concurentele si/sau insotitorul lor nu au voie sa paraseasca standul de concurs decit pentru necesitati fiziologice (atentie la tipul de necesitati: cei cu necesitati "deosebite" sunt sfatuiti sa-si aduca corturi).
Fotoreporterii si/sau operatorii TV pot intra in standuri numai cu acordul concurentei si al arbitrului, la corturi au acces cind doresc.
La finalul fiecarei mansei concurentele se vor retrage in spatele standului fara a umbla la juvelnic. Juvelnicul va fi scos din apa de catre concurente in prezenta arbitrului, arbitrul va cantari pestele si va comunica concurentei greutatea totala. Pestele cintarit va fi eliberat, berea si/sau alte bauturi "insorite" (a se citi cu ceva mai multe grade decit 0) din juvelnic vor fi confiscate de arbitru si puse la dispozitia tuturor participantilor la manifestare.
Concurenta va trebui sa fie prezenta la cantarire si sa semneze documentul pe care se inscrie virsta, greutatea totala si modul cum a acumulat acea greutate. Nu se vor admite nici un fel reclamatii cu privire la cantarire dupa terminarea "cantaririi generale" si semnarea documentului de cantarire. Prin "cintarire generala" se intelege determinarea greutati si atit.

La final, concurenta cu cel mai mare numar de grame pe centimetru patrat va cistiga concursul.

Concurentele si insotitorii vor fi sanctionati pentru urmatoarele:
- deranjarea sub orice forma a vecinilor de stand sau cort; deplasarea in interiorul standurilor si a corturilor proprii trebuie sa se faca cu discretie si fara zgomot.
- muzica data prea tare va fi sanctionata cu 1/2 bax bere pentru fiecare melodie Se acorda reducere de 25% pentru muzica clasica. Organizatorii, in masura posibilitatilor, vor intermedia credite bancare pentru cei care doresc sa asculte mai multe melodii.
- lipsa de respect fata de peste, natura (murdarirea malului, a apei etc), colege de pescuit, insotitori, arbitrii si "organe" (ale statului, bineinteles).

 

 3 
  : Vineri 07 Iunie 2019, 10:38:45  
Creat de Adi C - Ultimul mesaj de către Adi C
Data desfasurari concursului :13-14 iulie
Regulamentul este acelasi ca in anii anteriori
Sambata :ora 18 gratar,bere suc si alte alea...
Duminica dimineata ora 7 concurs ,o mansa 5 ore

Se permiaza locurile 1,2,3 si captura
Taxade participare 150 lei (2 persoane)

Inscrieri:
1 Constantiniu Liliana
2 Chitacu Monica
3 Chiper Mihaela
4 Diaconita Ani
5 Panaite Dana
6 Vulpe Camelia Nicoleta
7
8
9
10

 4 
  : Luni 03 Iunie 2019, 11:24:47  
Creat de Adi C - Ultimul mesaj de către Adi C
Lacul Ciurbesti ,Dumbrava in luna iulie.
Regulament ,program,etc. in curand  Fir intins

 5 
  : Luni 27 Mai 2019, 21:51:17  
Creat de Piranha - Ultimul mesaj de către Piranha
Buna seara tuturora! Nu stiu daca prezinta interes, dar alaturat va dau un link pentru cazare in Cazanele Dunarii...apa sta, adica nu-i curentul caracteristic cursului raului, carasii va asteapta... [ Doar membrii inregistrati pot accesa link-urile. Creare cont sau Autentificare ] .Daca vreti sa cititi un pic si [ Doar membrii inregistrati pot accesa link-urile. Creare cont sau Autentificare ], asteptam sugestii!

 6 
  : Luni 27 Mai 2019, 10:47:19  
Creat de Adi C - Ultimul mesaj de către Adi C
In curand..... Fir intins Fir intins Fir intins

Pagini: [1] 2 3 ... 10
Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © 2006-2007 www.smf.ro
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!
Pagină creată în 0.026 secunde cu 20 cereri.

Google a vizitat aceasta pagina Astăzi la 05:54:26
Copyright © 2006-2019 Prieteni Pescari
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.