Prieteni Pescari

biban in crusta

Sâmbătă 25 Noiembrie 2017, 13:39:21 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conține codul de activare al contului?
Noutăți: Vrei sa devii membru al Asociatiei Prieteni Pescari ... detalii
 
   Pagina principală   Caută Calendar Creează un cont  
Pagini: [1]   In jos
  Imprimă  
Autor Subiect: biban in crusta  (Citit de 3203 ori)
0 Utilizatori și 1 Vizitator pe acest subiect.
vali136
Biban
***
Deconectat Deconectat

Mesaje: 619


« : Miercuri 25 Iunie 2008, 17:54:12 »

  Reteta e a lui Bunicu Cozma si merita din plin...
 Se prind bibanii (mari 25cm min)se "belesc" de piele ,se taie capul si coada ,se scot aripioarele dorsale si anale ,din biban raminind doar corpul .
 Se ia faina alba si se amesteca cu BERE pine se face o pasta (nici prea tare nici prea moale)se condimenteaza cu piper si sare  ,se tavaleste bibanul si se "ineaca" in ulei incins pina crusta se rumeneste.
    Scoateti pe un platou cei 20 -30 de bibani prajiti,  asezonati cu 2-3 butelii de vin alb "frapat" si invitati citiva prieteni. Wink
       Sa-mi scrieti daca le-a placut..... Risete Wink
 
Memorat
Pagini: [1]   In sus
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © 2006-2007 www.smf.ro
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!
Pagină creată în 0.039 secunde cu 24 cereri.

Google a vizitat aceasta pagina Marți 05 Septembrie 2017, 00:13:27
Copyright © 2006-2017 Prieteni Pescari
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.