Prieteni Pescari

Stiuca la cuptor cu legume

Sâmbătă 22 Septembrie 2018, 00:38:01 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conține codul de activare al contului?
Noutăți: Vrei sa devii membru al Asociatiei Prieteni Pescari ... detalii
 
   Pagina principală   Caută Calendar Creează un cont  
Pagini: [1]   In jos
  Imprimă  
Autor Subiect: Stiuca la cuptor cu legume  (Citit de 22529 ori)
0 Utilizatori și 1 Vizitator pe acest subiect.
g.stiuca
Alevin
*
Deconectat Deconectat

Mesaje: 36


« : Joi 19 Octombrie 2006, 14:37:39 »

Ingrediente: 1 stiuca aprox. 40cm (cat tava), 3-4 cepe mari, 3-4 rosii, 3-4 gogosari sau ardei, usturoi, sare, piper..
Mod de preparare: stiuca se curata si se spala dupa care se taie pe burta de la cap la coada si se aseaza pe burta in tava. In jurul ei se aseaza legumele taiate fidelutze, se torna 100 ml ulei....se lasa la foc mic timp de 30-45 min, timp in care se mai amesteca legumele din cand in cand iar  sosul scurs de la acestea se torna pe stiuca. 
Mod de servire:  se  aseaza pe un platou stiuca iar  legumele in jurul ei si se serveste cu vin alb.

ps: e prima reteta scrisa (sper sa se fi inteles) Smiley, eu zic sa va riscati o data (doar o data nu se pune Cool) iese super tinand cont ca carnea e fada iar legumele o fac delicioasa.
Memorat
nick
Salau
****
Deconectat Deconectat

Gen: Bărbat
Mesaje: 1.516


Go fishing or die trying


« Răspunde #1 : Sâmbătă 21 Octombrie 2006, 09:43:00 »

Retetele ptr pregatirea stiucii sunt binevenite,avand in vedere ce gust are.Iar in ceea ce ma priveste o sa imi iau o tava mai mare,nu de alta dar 40 de cm,hmm,nu le iau acasa. Rinjet
Memorat

[ Doar membrii inregistrati pot accesa link-urile. Creare cont sau Autentificare ]
Dreamer
Biban
***
Deconectat Deconectat

Gen: Bărbat
Localitatea: Iasi
Mesaje: 687



WWW
« Răspunde #2 : Sâmbătă 21 Octombrie 2006, 10:44:41 »

Las k umblu eu cu rigla dupa tine..sa te vad..Doc  Roll Eyes
Memorat

[ Doar membrii inregistrati pot accesa link-urile. Creare cont sau Autentificare ]
nick
Salau
****
Deconectat Deconectat

Gen: Bărbat
Mesaje: 1.516


Go fishing or die trying


« Răspunde #3 : Sâmbătă 21 Octombrie 2006, 11:26:26 »

 :DTocmai tu?Pai in momentul in care ai dat de locuri de pescuit,nu mai vezi nu mai auzi,nu tu foame sau sete,nu mai ai ochi pentru nimic altceva.mai bine vorbesti cu Abjectu' care in general are timp liber,desi la ultimele iesiri a inceput sa prinda binisor. Rinjet
Memorat

[ Doar membrii inregistrati pot accesa link-urile. Creare cont sau Autentificare ]
g.stiuca
Alevin
*
Deconectat Deconectat

Mesaje: 36


« Răspunde #4 : Marți 24 Octombrie 2006, 09:56:02 »

Retetele ptr pregatirea stiucii sunt binevenite,avand in vedere ce gust are.Iar in ceea ce ma priveste o sa imi iau o tava mai mare,nu de alta dar 40 de cm,hmm,nu le iau acasa. Rinjet

Nu uita ca-ti trebuie si aragaz mai mare Smiley..ideea era ca tre s-o pui intreaga in tava.....ca arata bine asa cu legumele frumos colorate langa ea.
Memorat
leba
Vizitator
« Răspunde #5 : Marți 24 Octombrie 2006, 10:39:02 »

Retetele ptr pregatirea stiucii sunt binevenite,avand in vedere ce gust are.Iar in ceea ce ma priveste o sa imi iau o tava mai mare,nu de alta dar 40 de cm,hmm,nu le iau acasa. Rinjet

Nu uita ca-ti trebuie si aragaz mai mare Smiley..ideea era ca tre s-o pui intreaga in tava.....ca arata bine asa cu legumele frumos colorate langa ea.

  foarte buna stiuca cu legume. desi, eu personal apreciez mai mult dintzosul. in toate variantele. Roll Eyes
   dar cel mai bine arata in apa. Cheesy
Memorat
g.stiuca
Alevin
*
Deconectat Deconectat

Mesaje: 36


« Răspunde #6 : Marți 24 Octombrie 2006, 14:47:07 »

Retetele ptr pregatirea stiucii sunt binevenite,avand in vedere ce gust are.Iar in ceea ce ma priveste o sa imi iau o tava mai mare,nu de alta dar 40 de cm,hmm,nu le iau acasa. Rinjet

Nu uita ca-ti trebuie si aragaz mai mare Smiley..ideea era ca tre s-o pui intreaga in tava.....ca arata bine asa cu legumele frumos colorate langa ea.

  foarte buna stiuca cu legume. desi, eu personal apreciez mai mult dintzosul. in toate variantele. Roll Eyes
   dar cel mai bine arata in apa. Cheesy

CLAR!!!!
Nu se compara salaul cu stiuca, aceeasi reteta poate fi facuta cu biban sau salau, dar sigur Nick o sa ma intrebe unde gaseste biban de 40 cm, ce sa-i raspund? Cum?  Evil
Memorat
nick
Salau
****
Deconectat Deconectat

Gen: Bărbat
Mesaje: 1.516


Go fishing or die trying


« Răspunde #7 : Marți 24 Octombrie 2006, 17:18:43 »

Delta, dar chiar si acolo se prind din ce in ce mai rar asemenea exemplare.
Memorat

[ Doar membrii inregistrati pot accesa link-urile. Creare cont sau Autentificare ]
leba
Vizitator
« Răspunde #8 : Miercuri 25 Octombrie 2006, 08:13:42 »


  bibani grasi mai sunt si prin baltile uitate de vreme si braconieri. dar cum afla dushmanii cum dau in el de nu se poate Wink Roll Eyes
Memorat
Pagini: [1]   In sus
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © 2006-2007 www.smf.ro
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!
Pagină creată în 0.036 secunde cu 24 cereri.

Google a vizitat aceasta pagina Joi 20 Septembrie 2018, 04:04:36
Copyright © 2006-2018 Prieteni Pescari
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.