Am sa incerc sa va raspund pe rad.Vad ca s-a postat cam mult de cand nu am mai trecut pe aici,dar asta e tributul pe care trebuie sa il platesc daca dorm pana la amiaz.

Radu(probabil Bug) - Cred ca sunt alte metode inzecit da facile pt ca sa faci un vobler sa flancheze.Omu parea incepator si greu imi vine mie sa cred ca la asta s-a gandit cand a facut chestia aia. Eu zic ca nu incurca cu nimik ca e pusa tripla acolo,dar nici nu ajuta.
Horsu- Si eu cred ca e benefic pt a evita agatzarea triplelor,insa in cazul de fatza nu se pune problema si cred ca orice comentariu suplimentar e de prisos.
Gene- La multi ani si tie!(voua) Ti-am raspuns pe mess despre lac ca sa nu fiu offtopic. intrarea mea pe acest topic poate ca pare destul de agresiva,dar am ceva experientza si crede-ma ca acea remarca are radacini pur constructive. Pace!

Mark Twain- Nu am zis nicaieri ca voblerele tale sunt urate. Nu mi-as permite sa spun treaba asta. Frecventez cu preponderentza forumuri "de afara",iar de acolo am invatzat ca trebuie respectata munca oricui. Acolo discrepantza intre lurebuilderii consacratzi si incepatori e mult mai mare decat la noi,iar cei "mici" sunt mereu incurajati. Am spus despre voblerele tale doar ca nu imi plac si mi se pare ca sunt copii dupa dadi.
e foarte adevarat ca am spus ca voblerele dadi nu sunt comerciale. Au pretul unui Megabass. Eu consider ca Megabass,Evergree,Yo-Zuri sau Lucky Craft au aspect comercial. Din lista enumerata de mine doar Lucky Craft sunt peste dadi ca pret. Chiar si Rapala,ca sa dau un exemplu de vobler din lemn sunt mai comerciale si mai ieftine ca si Dadi.
Spun din capul locului ca nu vand voblere. Am facut-o odata si cred ca nu am dat ce e mai bun din mine stiind ca nu le fac pt mine. Dar asta se intampla cu ceva timp in urma.
E bine totusi ca tu consideri ca eu incerc sa starpesc concurentza improscand cu noroi in voblerele tale,asta denota faptul ca tu consideri ca ai avea niste voblere foarte bune.
"din cate pot deduce esti tipul de om care face bibelouri , eu sunt omul mai interesat de batai si actiuni!" Daca fac bibelouri cred ca e foarte bine.Nu vad nimik rau in asta. De batai am fost interesat si eu acum vreao 4 ani. Am reusit sa obtin ce doream. Si acum am ajuns la nivelul in care pot sa fac ce vreau cu o bucata de lemn. ajungand la acest nivel m-am gandit ca voblerul din moment ce bate bine ar fi si mai bine sa fie si frumos. De 4 ani pescuiesc cu naluci facute exclusiv de mine. Din linkul pe care ti l-am dat ai putut observa ca pescuiesc maimult la salau-cu alte cuvinte in structura. Am si capacitatea sa imi fac destule bibelouri pentru a-mi satisface neviele pe ca eu singurul consumator al voblerelor mele.(si pestii

).
"dupa ce ma faci cum ma faci vrei si o explicatie Bejule !?" Iti raspund cu o intrebare: cum te-am facut? Si da,vreau o explicatie. Vrem o explicatie ,ca nu suntem pe chat,suntem pe un forum public. Eu sunt lamurit ca sa zic asa,dar poate mai sunt unii care ar dori sa auda raspunsul si misterul "triplei caudare". ai putea sa raspunzi macar din respect pt cei care au incercat sa gaseasca o explicatie in locul tau, pt. ca au fost veo 2-3.
Cam asta ar fi. Remarca mea era menita sa te faca pe tine sa gandesti de ce ai facut chestia aia. intre noi fie vorba, e clar ca l-ai copiat pe dadi. Toti ne inspiram de undeva. Daca te ajuta cu ceva iti pot marturisi ca pt primul meu vobler m-am inspirat de la cozma.Ma repet,ne inspiram! A copia cred eu ca, contravine eticii si e ca la scoala-ne furam caciula!
Hai ca ne mai auzi..evident Pace!
Postat pe:: Marți 30 Decembrie 2008, 15:06:52
H2O