mark twain
|
 |
« Răspunde #900 : Joi 25 Septembrie 2008, 18:15:55 » |
|
m-am uitat pe pozele de voblere facute de January; tin sa precizez ca m-am oprit la pagina 5 direct pe voblerele facute de el; super paternuri si lucratura!
@gene ms pt toate sfaturile man!
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
Ungureanu Ovidiu
Biban

Deconectat
Gen: 
Localitatea: Timisoara
|
 |
« Răspunde #901 : Vineri 26 Septembrie 2008, 12:14:32 » |
|
-astazi mi-a venit comanda de lemn de balsa, iar la voblerele din lemn de balsa am citit ca trebuie un strat protector din mingi de ping-pong, pahare de unica folosinta sau diverse mase plastice topite in diluanti nitro, cum ar fi D209 sau D212. -voi ce folositi si ce sfat mi-ati putea da? 
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
Dreamer
Moderator
Deconectat
Gen: 
Localitatea: Iasi
|
 |
« Răspunde #902 : Vineri 26 Septembrie 2008, 12:29:58 » |
|
Eu in ultimul timp am facut destule voblere din balsa. Nu am folosit asemenea protectori. Pentru stiuca..sau alti dintosi cred ca e nevoie. eu dupa ce le finisez, pentru impermeabilizare le dau cu vreo 2 straturi de lac mai diluat. Apoti vreo 2-3-4 straturi de vopsea..si la final iar 2 de lac..si se intaresc destul de bine. nu am avut probleme sa crape..sau sa se deformeze.
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
leba
|
 |
« Răspunde #904 : Vineri 26 Septembrie 2008, 13:40:25 » |
|
 Horsu - im poti zice si mie de unde ti-ai cumparat balsa si cat te-a costat transportu!!!? uite [ Doar membrii inregistrati pot accesa link-urile.
Creare cont sau Autentificare ] ce-am gasit in juma de minut la o gugaleala.  & check [ Doar membrii inregistrati pot accesa link-urile.
Creare cont sau Autentificare ] also. bah, ce dracu faceam noi fara internetul asta?  l ater edit: Ovi, poti incerca si tu google, daca stii sa te dai pe forumuri stii sigur sa cauti prin google. nu fii timid, hai ca poti! 
|
|
« Ultima modificare: Vineri 26 Septembrie 2008, 15:42:36 de către leba »
|
Memorat
|
|
|
|
dstb
Biban

Deconectat
Gen: 
Localitatea: Bacau
|
 |
« Răspunde #905 : Vineri 26 Septembrie 2008, 15:18:41 » |
|
[ Doar membrii inregistrati pot accesa link-urile.
Creare cont sau Autentificare ]Balsa tare, moale, tije de carbon subtire, sirma de otzel de 0.3 ... ... ... Ce ne faceam fara internet? Vorba lui Tom (Marin Moraru) in "Ringul": Parasutisti. ;-) Numai bine!
|
|
|
Memorat
|
------------------------------------- Centrul Regional de Ecologie Bacau - [ Doar membrii inregistrati pot accesa link-urile.
Creare cont sau Autentificare ]
|
|
|
Ovi_1919
Salau

Deconectat
Gen: 
Localitatea: Gherla
|
 |
« Răspunde #906 : Vineri 26 Septembrie 2008, 15:53:48 » |
|
 preturile is bunicele  da nu stiu cum as iesi cu transportu si prin ce le trimite posta roma sau fan curier
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
Ungureanu Ovidiu
Biban

Deconectat
Gen: 
|
 |
« Răspunde #907 : Vineri 26 Septembrie 2008, 17:59:03 » |
|
 Horsu - im poti zice si mie de unde ti-ai cumparat balsa si cat te-a costat transportu!!!? sal! -eu de [ Doar membrii inregistrati pot accesa link-urile.
Creare cont sau Autentificare ] am luat lemnul de balsa, am ales plata prin ramburs adica la primirea marfei si transportul a fost 11lei, eu zic ca nu e exagerat de scump si ptr. un hobby asa frumos merita  , iti faci un user, bagi in cos ceea ce vrei, alegi varianta de plata, confirmi si in cateva zile primesti acasa un aviz sa te duci sa-ti ridici pachetul de la posta. -acuma mai ramane de cioplit 
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
Ovi_1919
Salau

Deconectat
Gen: 
|
 |
« Răspunde #908 : Sâmbătă 27 Septembrie 2008, 10:10:26 » |
|
Horsu ce ai comandat placa sau bloc?
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
Ungureanu Ovidiu
Biban

Deconectat
Gen: 
|
 |
« Răspunde #909 : Sâmbătă 27 Septembrie 2008, 14:28:32 » |
|
Horsu ce ai comandat placa sau bloc?
-am luat 2 baghete de 20x20x1000 mm si o scandurica de 10x100x1100 mm -pana acuma am facut doar un vobler: [ Doar membrii inregistrati pot accesa link-urile.
Creare cont sau Autentificare ]floating de 3cm
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
Ovi_1919
Salau

Deconectat
Gen: 
|
 |
« Răspunde #910 : Sâmbătă 27 Septembrie 2008, 14:36:30 » |
|
=D>Frumusel depinde cum il vopsestii ! Asta merge fara barbeta?
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
Ungureanu Ovidiu
Biban

Deconectat
Gen: 
|
 |
« Răspunde #911 : Sâmbătă 27 Septembrie 2008, 15:06:38 » |
|
=D>Frumusel depinde cum il vopsestii ! Asta merge fara barbeta?
-pai inca n-am vopsit nici unul, va urma. -va avea barbeta, tocmai acuma i-am facut canalul cu ferastraul 
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
Ungureanu Ovidiu
Biban

Deconectat
Gen: 
|
 |
« Răspunde #913 : Sâmbătă 27 Septembrie 2008, 15:44:32 » |
|
 poate im zici si mie de unde ai facut rost de material pentru barbete!!! -pai am o cantitate limitata de ceva material dintr-o rola care este foarte buna, dar tocmai am facut o barbeta dintr-o sticla de 1l de Fanta mai dinspre gatul sticlei unde ete putin mai gros si tin sa zic ca merge perfect  -insa se mai pot face din diverse materiale accesibile cum ar fii: galesti transparente de la peste marinat( le gasesti supermarket-uri), cutii transparente de pus sanvichuri ptr la lucru care iara le gasesti in supermarket-uri si multe alte chestii, nu pot decat sa-ti spun: "Foloseste-ti imaginatia!"
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
Ovi_1919
Salau

Deconectat
Gen: 
|
 |
« Răspunde #914 : Sâmbătă 27 Septembrie 2008, 15:50:47 » |
|
 ok deja mi-a venit o ideee Am si eu 1 vobler de relestat problema este ca se roteste ! Problema sa fie din cauza ancorei sau este ceva natural .?
|
|
« Ultima modificare: Sâmbătă 27 Septembrie 2008, 16:54:06 de către Ovi_666 »
|
Memorat
|
|
|
|
Mariusul
Oblete

Deconectat
|
 |
« Răspunde #915 : Sâmbătă 27 Septembrie 2008, 18:30:47 » |
|
Daca se roteste il poti echilibra din ochetul de deasupra barbetei incearca sa-l indoi putin spre stanga sa-u spre derapta pana ase echilibreaza
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
radu_bug
Salau

Deconectat
Gen: 
Localitatea: IASI
viel spaβ
|
 |
« Răspunde #917 : Sâmbătă 27 Septembrie 2008, 19:55:33 » |
|
daca se roteste lasa-l asa , poate e bun ca rotativa 
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
Mariusul
Oblete

Deconectat
|
 |
« Răspunde #918 : Sâmbătă 27 Septembrie 2008, 21:07:41 » |
|
Daca se roteste spre derapta indoi ochetul spre stanga daca se roteste spre stanga indoi ochetul spre dreapta
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
Ovi_1919
Salau

Deconectat
Gen: