Prieteni Pescari

Sunteti de acord cu ce facem noi la Pascani?

Vineri 30 Iulie 2010, 03:53:47 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conține codul de activare al contului?
Noutăți: Legislatia in vigoare in privinta pescuitului sportiv ... detalii

Pagina principală   Caută Calendar Creează un cont  
Pagini: 1 [2] 3   In jos
  Imprimă  
Autor Subiect: Sunteti de acord cu ce facem noi la Pascani?  (Citit de 3168 ori)
0 Utilizatori și 1 Vizitator pe acest subiect.
George P
Oblete
**
Deconectat Deconectat

Gen: Bărbat
Localitatea: PASCANI

prietenipescaripascani.ro

« Răspunde #20 : Sâmbătă 06 Martie 2010, 15:10:00 »

Noi la PASCANI avem protocol cu IPJ-UL IASI inca  de anul trecut.....
« Ultima modificare: Sâmbătă 06 Martie 2010, 15:20:49 de către George P » Memorat

www.prietenipescaripascani.ro   un site unde nu-ti pune nimeni pumnul in gura
pensionaru
Alevin
*
Deconectat Deconectat

Localitatea: Piatra Neamt

« Răspunde #21 : Marți 09 Martie 2010, 18:21:48 »

Noi la PASCANI avem protocol cu IPJ-UL IASI inca  de anul trecut.....

Urmaresc inca de anul trecut ce faceti si e super ok. Aplauze
Ce s-ar putea face impotriva balastierelor aval de Pascani care excaveaza direct din albie?
Memorat
pinadi
Biban
Deconectat Deconectat

Localitatea: Suceava

Cine-i orb,surd,tace,o mie de ani pace..in cimitir

« Răspunde #22 : Marți 09 Martie 2010, 23:09:41 »

a mai ramas si varianta protocolului cu politia.La Suceava incercam saptamana viitoare in functie de rezultat cred ca e bine si pentru Pascani si Iasi
            Ramin la parerea ca ar fi o solutie mai eficienta, chiar daca si ceva mai costisitoare, controale facute de suceveni in Iasi si viceversa.De exemplu, sucevenii sa controleze Siretul in zona Pascani-Lespezi, iar iesenii zona Liteni-Corni-Dolhasca-Pobota-Lespezi. Pascaniul, v-ati baga la asa o reciprocitate? sugubat
Memorat

Mai rau decit sa fi orb e sa n-ai viziune!
pinadi
Biban
Deconectat Deconectat

« Răspunde #23 : Marți 09 Martie 2010, 23:34:31 »

La Dolhasca as putea incerca sa-l rog pe un vechi si bun prieten de la politie sa va faciliteze realizarea unui protocol de colaborare locala pentru combaterea braconajului. Rugaciune
Memorat

dorint
Oblete
**
Deconectat Deconectat

« Răspunde #24 : Miercuri 10 Martie 2010, 06:41:27 »

Nu cred ca se poate face nimic,intru-cat au autorizatii de la Apele Romane Bacau,de regularizare a raului,(nu le mai da autorizatie de exploatare din albie,este contrar legilor europene,dar au gasit varianta asta sa fenteze legile),doar daca s-ar modifica legislatia.
Unde mai pui ,ca in amonte de podul de la Hutani(peste Siret) si nu numai,sant statii de sortare pe malul Siretului,care arunca slamul rezultat din spalarea sorturilor direct in Siret,iar aceste instalatii de spalare (hidraulice),fiind vechi ,pierd ulei,care ajunge in Siret .
Dar cei ce raspund de calitatea apelor ,nu vad,vin probabil ,isi iau spaga si .....cam atat. Trist
Memorat
petru
El Presidente del PP
Biban
Deconectat Deconectat

Localitatea: iasi

« Răspunde #25 : Miercuri 10 Martie 2010, 09:22:10 »

La Dolhasca as putea incerca sa-l rog pe un vechi si bun prieten de la politie sa va faciliteze realizarea unui protocol de colaborare locala pentru combaterea braconajului. Rugaciune
ar fi super ,numai ca ordinea de lucru e urmatoarea:protocol cu politia Suceava si in baza acelui protocol mergem si la Dolhasca
Memorat
dorint
Oblete
**
Deconectat Deconectat

« Răspunde #26 : Miercuri 10 Martie 2010, 09:43:14 »

Trebuie avut in vedere si zona pod Lespezi unde este o zona f. fierbinte in aceste zile(si nu numai) ptr. branconieri.
Prietenii din Pascani ar fi extraordinar sa treaca si pe acolo, ca branconeaza ''de la cel cu
tata-ngura ...'',iar d-l sef de post Chiriac ,a fost foarte ofuscat cand am sunat la 112 si mi-a directionat catre el,''ci domnule eu am timp sa stau pe malul apei sa-i pazesc?'' sau ''ci domnule eu adica primesc peste di la ii?'' Nu stiu,poate ,d-ta ai zis-o ,atata timp cat nu iei masuri,cand in
'' parohia matale'', se comit infractiuni ...!
Cam asta a fost discutia dintre noi.
Dar oricine trece prin zona se poate convinge singur ,zilnic sunt cate 5-10 branconieri ,care dau la ecrane,mai ales pe malul dinspre sat! Shocked
Memorat
George P
Oblete
**
Deconectat Deconectat

« Răspunde #27 : Miercuri 10 Martie 2010, 09:56:19 »

Trebuie avut in vedere si zona pod Lespezi unde este o zona f. fierbinte in aceste zile(si nu numai) ptr. branconieri.
Prietenii din Pascani ar fi extraordinar sa treaca si pe acolo, ca branconeaza ''de la cel cu
tata-ngura ...'',iar d-l sef de post Chiriac ,a fost foarte ofuscat cand am sunat la 112 si mi-a directionat catre el,''ci domnule eu am timp sa stau pe malul apei sa-i pazesc?'' sau ''ci domnule eu adica primesc peste di la ii?'' Nu stiu,poate ,d-ta ai zis-o ,atata timp cat nu iei masuri,cand in
Dar oricine trece prin zona se poate convinge singur ,zilnic sunt cate 5-10 branconieri ,care dau la ecrane,mai ales pe malul dinspre sat! Shocked
La LESPEZI am fost de foarte multe ori si chiar am prins si ecranisti...
Memorat

pinadi
Biban
Deconectat Deconectat

« Răspunde #28 : Miercuri 10 Martie 2010, 12:29:33 »

ar fi super ,numai ca ordinea de lucru e urmatoarea:protocol cu politia Suceava si in baza acelui protocol mergem si la Dolhasca
             Ok, hai sa facem odata primii pasi Cum?, sa nu raminem la nivel de palavrageala, ca babele, ca incepe bataia scobarului si voleibalistii s-ar cu fileul nu teoretizeaza, ca noi :(Eu sint dispus sa ajut cu ce pot Wink

Postat pe:: Miercuri 10 Martie 2010, 12:22:54

Ai dreptate Dorine, noi sucevenii care frecventam zona Lespezi stim ce jale si nesimtire pe fata e cu braconajul din zona >:(Haideti prieteni pescari pascaneni sa facem impreuna ceva concret, ca sa se poata bucura de pescuit in viitor si copii nostrii Rugaciune
Memorat

George P
Oblete
**
Deconectat Deconectat

« Răspunde #29 : Miercuri 10 Martie 2010, 19:29:20 »

Haideti prieteni pescari pascaneni sa facem impreuna ceva concret, ca sa se poata bucura de pescuit in viitor si copii nostrii Rugaciune
Sa stii ca noi am mai facut si ceva concret.Poti intreba agricultorii si politistii....
Memorat

abcdurs
Vizitator
« Răspunde #30 : Sâmbătă 27 Martie 2010, 09:27:56 »

DA  Aplauze
Memorat
catfish
Alevin
*
Deconectat Deconectat

« Răspunde #31 : Miercuri 31 Martie 2010, 12:31:44 »

sal,

Cunosc foarte bine situatia de la Lespezi si pot confirma ca se braconeaza la greu, eu prima data cand am auzit de ecrane am auzit de la copiii de la scoala din sat care erau maestri in braconatul cu asa ceva pe care il procurau de la magazinul din comuna, de la Palote, care le aducea la randul lui din Suceava din Bazar.
deci pentru a scapa de ecrane trebuie sa lucrati pe doua fronturi 1 la suceava in bazar si 2 o campanie la scoala lespezi unde cu siguranta veti gasi sprijin, va pot ajuta chiar eu daca considerati ca e o idee buna.
Memorat
Micul*Jerry
Alevin
*
Deconectat Deconectat

« Răspunde #32 : Vineri 23 Aprilie 2010, 21:30:07 »

Intr-adevar faceti treaba buna .  Aplauze Tineti-o tot asa si se vor linisti si militienii si braconierii .
Memorat
Teodor
Membru fondator
Salau
Deconectat Deconectat

Localitatea: Iasi

« Răspunde #33 : Vineri 23 Aprilie 2010, 21:51:54 »

Salut Nenea Jeri,
Fara a avea dorinta de a fi ironic, intreb fara interes doar din dorinta de a ma lumina:
dumneata ai scris si cele de mai sus si cele de mai jos ?  Cum?

...
Deci pentru voi cei de la Prieteni Pescari Pascani de acum   nu mai puteti  elibera permise prin magazinul  vostru si veti raspunde in fata legii daca o faceti in continuare.

Respectiv aici:
http://www.prietenipescari.ro/pescuit/forum/topic,2011.0/
Memorat

"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare
Micul*Jerry
Alevin
*
Deconectat Deconectat

« Răspunde #34 : Sâmbătă 24 Aprilie 2010, 15:30:54 »

M-am inselat in privinta PP Pascani , ei fac treaba buna  Aplauze Am crezut ca sunt ca restu , da ei se tin de treaba vad ..  Cool
Memorat
samadau
Alevin
*
Deconectat Deconectat

« Răspunde #35 : Joi 29 Aprilie 2010, 21:22:22 »

salut..sunt din cozmesti,o buna perioada de timp am stat la bacau,dar va pot spune cu certitudine,ca acum in sezonul de prohibitie,tiganii din cozmesti merg noaptea la pescuit de somn...pleaca in grupuri de 2,3 la stolniceni la malul 1 si malul 2,sau la cozmesti in lunca...pentru mai multe detalii rog staful asociatiei sa ma contacteze...e pacat ca unii oameni vor sa faca ceva benefic pentru natura si de ce nu,pentru noi,restul pescarilor care dorim sa pescuim in liniste si sa speram la marile capturi,iar altii sa-si bata pur si simplu joc de munca altora....fir intins
Memorat
DRAGOS2010
Alevin
*
Deconectat Deconectat

Localitatea: SUCEAVA

« Răspunde #36 : Joi 29 Aprilie 2010, 22:22:04 »

DA
Memorat
Micul*Jerry
Alevin
*
Deconectat Deconectat

« Răspunde #37 : Marți 04 Mai 2010, 14:50:35 »

Bineinteles ca am vazut si cateva persoane care nu sunt multumite de ceea ce fac cei de la Pascani , sunt nemultumite din cauza faptului ca se fac controale pe Siret . Dar cum se numesc aceste persoane ? BRACONIERI !!!  Fir intins La puscarie cu voi !!! Risete
Memorat
DRAGOS2010
Alevin
*
Deconectat Deconectat

Localitatea: SUCEAVA

« Răspunde #38 : Marți 04 Mai 2010, 16:31:13 »

sunteti cei mai tari sper ca si la suceava sa faca la fel
Memorat
Silurus glanis
Alevin
*
Deconectat Deconectat

« Răspunde #39 : Marți 04 Mai 2010, 23:23:10 »

In Romania sa puteti stopa acest fenomen , numit braconaj , trebue sa educam copii sa faca ceva bun pentru natura si sa speram ....... Acum nu aveti legi impotriva braconierilor , sunt niste amenzi banale care ulterior sunt anulate ...... Vreau sa vad o chitanta de la o amenda pentru braconaj de la cineva cunoscut in acea localitate ( indiferent care e , poate fi si Pascani ). Alti omoara oameni in Romania si politia ca sa-l scape muta trecerea de pietoni ....Eu daca vad un braconier cu plase pe siret o sa-l vedeti si voi ca saracu o ramas prins in plasele pescarilor si nu o mai putut esi la suprafata .
Memorat
Pagini: 1 [2] 3   In sus
  Imprimă  

Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © 2006-2007 www.smf.ro
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!
Pagină creată în 0.078 secunde cu 27 cereri.

Google a vizitat aceasta pagina Ieri la 08:36:53
© 2010 Prieteni Pescari
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.