pacat ca nu e sarma de 0.5mm

Salut!
Faine vobblere, Horsule! Pai eu chiar aia vroiam sa remarc la deficiente ca folosesti sarma prea subtire. Asta are prostul obicei sa uzeze foarte tare firul de pescuit(eu am patit ca s-a rupt(taiat) bucla in doua exact unde era firul in contact cu sarma si a plecat pestele cu vobblerul in bot)Acum verific periodic bucla si daca vad ca firul s-a aplatizat sau da semne de uzura, leg din nou vobblerul, deasemenea dupa fiecare peste mare leg din nou vobblerul indiferent cum arata bucla.Sau nu folosesti legatura cu nodul rapala? Parca la tine am vazut niste agrafe interesante...Nu am gasit de cumparat. Chiar si la vobblere de 2,5 cm folosesc 0,7 grosime. Vezi poza aia cu cele 11. Mai fac si inelele de prindere a ancorelor foarte mici(ale tale mi se par mari raportat la dimensiunile vobblerului) si vreau sa le fac in viitor chiar mai mici decat pana acum(asa cam cat are urechea o ancora Grizzly nr.10), pentru ca vobblerul sa fie mai compact. Eu am sarma de nichelina si de 0,5 mm dar n-o folosesc, poate daca fac niste "creatures" sub 2 cm.
Fiecare cu stilul lui personal. Am pus de cateva ori si eu barbeta asa lunga cum pui tu si altii, dar vobblerul avea tendinta sa se dea peste cap inainte, asa ca am mai scurtat-o. Mie nu-mi iese...Am vazut in filmulete ca merg bine ale tale. Dar nici cu ale mele nu mi-e rusine

Acum am un telefon nou din acela care pozeaza si filmeaza asa ca sper sa pot pune multe poze si filmulete si voi pescui mai mult C&R decat pana acum daca am telefonul la mine. Pentru mine ajung pozele, nu mananc peste decat foarte rar.
Ieri am facut un singur vobbler cu ochetii lipiti cu Bison 5min, pe care i-am facut din agrafe de birou. E o sarma tare si e nichelata, asa ca nu cred a rugineasca prea devreme. Ca grosime tot ceva pe la 0,8-09 mm grosme. Imitatie de caras 5,5 cm. floating, lemn de tei, bile de plumb(lest) lipite in burta cu Poxipol. Mai vreau sa modific 2 vobblere tip jerk(slider), adica sa le pun placute, chiar si fara au o miscare stanga-dreapta destul de interesanta. Imitatie de caras 6,5 cm, floating, carpen, rattling.
Bye!
STM