pentru inele despicate
Salut!
Pentru inele despicate musai sa fie sarma de arc.Ai reusit sa tai in bucati "macaroanele" alea? Cred ca ies vreo suta de inele....
Pentru armatura ma gandesc la o sarma pentru sudura MIG-MAG, ca mai demult sudam niste usi de vagoane cu asa ceva. Miezul e din otel carbon, care mai rugineste, dar are un tratament de suprafata(cuprat?) care protejeaza suficient. E mult mai ieftina decat sarma de INOX si e mai oteloasa, chiar dificil de indoit. M-am uitat pe NET si am vazut ca se gaseste de 0,6 si de 0,8 milimetri. Eu am din aceea de 0,8, tijele de la plutele pentru curent postate mai demult pe aici pe forumul de constructie vobblere e din acelasi material. Mai am acasa o bucatica de vreo 10 cm, vreau sa fac chila pentru vreo 2 plute micute din ea. La asa ceva nu se baga nimeni sa cumparam un tambur de 5 kile? Vine vreo 17 RON/KG(0,8 mm) + transportul... Mie imi place.
Tot la materiale pentru sudura este sarma de INOX de diferite diametre, dar e de vreo 4 ori mai scumpa. Doreste cineva sa ne cuplam la un INOX?
Bye!
STM