Domnule Constantin,
Ati inceput cu stingul.
In momentul cind "ceri" ceva, trebuie sa "dai" ceva.
Noi ii asteptam in special pe cei care doresc sa se implice activ in activitatea asociatiei. Credeti-ma, de cei care "ma iei si pe mine", "imi arati, "ma duci" suntem satui.
Mai putini sunt cei care doresc sa faca ei ceva.
La noi toata munca este "patriotica", cu alte cuvinte neremunerata. Sunt destule lucruri simple de facut si care nu implica nici un efort desosebit nici ca timp (citeva ore pe saptamina).
Implicativa !
Apoi "mersul la pescuit" si informati de genul "unde", "cind", "cum", "cu ce" vor veni de la sine ca o consecinta a implicarii.
Varianta cealalta este sa aveti bunacuvinta si rabdarea ca cineva care citeste rindurile Dvs sa va bage in seama.
Daca nu va baga, asta e. Nimeni nu este obligat sa o faca.
Insistati.
Am sa incep cu o intimplare petrecuta pe o balta intre doi pescari care nu se cunosteau.Unul pe un mal celalalt pe malul opus. Unul prindea peste celalalt nu. La un moment cel care nu prindea il intreaba pe cel care prindea: la ce momeala trage pestele? Sugubat cel care prindea ii spune : la rima intoarsa ! Vazind ca omul nu mai arunca de ceva timp, trece pe la el si surpriza ! Omul se chinuia cu un betigas sa intoarca rimele pe dos.
Domnule Teodor toti am fost incepatori si am avut nevoie de sfatul unui prieten . Indiferent de experienta care o avem, fiecare se informeaza (atunci cind merge sa pescuiasca intr-un loc necunoscut) cum trage , la ce trage,daca risca sa agate si sa ramina fara scule, mai ales la Prut unde inafara de toate astea mai este si curentul care aduce sculele la mal. Pentru a evita toate astea trebuie sa mergi cu cineva care cunoaste cit de putin tehnica pescuitului pe Prut. Am gresit cerind ajutor pe forum. Pot sa va spun ca mergind la fata locului am gasit oameni destul de priceputi si binevoitori de la care am luat deja prima lectie atit cit sa nu-mi mai fie frica sa ma duc singur la Prut.
In rest credeti-ma ca nu inteleg nimic ! ce trebuie sa dau la schimb? cum sa ma implic in activitatea asociatiei? Sunteti satul ! de ce ? Daca este de facut ceva si pot fi de ajutor (inafara de relatii pe care vedeti si D-voastra ca nu le am) bucuros, poate in felul acesta ne cunoastem si va schimbati si parerea despre mine.
Ginduri bune si fire intinse!