|
jonah
|
 |
« Răspunde #20 : Duminică 06 Aprilie 2008, 22:14:44 » |
|
bune exemple mi-ai dat  ! mai am pina acolo frate ! si la urma urmei daca esti bine organizat poti sa pescuiesti si de pe o camera de tractor  !
|
|
|
|
|
Memorat
|
Prietene nu te imbata cu apa rece ....traim in lumi total diferite !!
|
|
|
marcel gheorghita
Eastspinning
Deconectat
never give up...keep on trying...
|
 |
« Răspunde #21 : Luni 07 Aprilie 2008, 08:33:11 » |
|
Segiu, eu am una ruseasca, Ufimka 21 - cu podina gonflabila, ce abia a facut un an, am luat-o pt concursuri, si crede-ma ca nu se merita, deja strang bani pt una cu placa pt motor si podina rigida....Si crede-ma ca am fost cu ea de cateva ori pe Manjesti si nu prea are stabilitate la vant si valuri mari.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
edi_curiosul
Alevin
Deconectat
|
 |
« Răspunde #22 : Vineri 09 Ianuarie 2009, 09:16:35 » |
|
...apropo de podina gonflabila, eu am un tender 3D light 2.7 de la hibiscussport si cred ca nu e absolut necesar sa schimbi barca pt podina, poti sa cumperi podina rigida separat, se gasesc pe dimensiuni, si respecta shabloanele barcilor, poti sa iti faci o podina din TEGO, dar eu sunt supermultumit de podina mea gonflabila, am si chila gonflabila, un motor de 2.5cp, e numai buna; acum depinde la ce-ti trebuiesa te dai pe garla cu ea vara? sau sa poti merge primavara-vara-toamna-iarna pe dunare  ?
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
oby 1
Membru fondator
Rechin

Deconectat
Gen: 
Localitatea: iasi
|
 |
« Răspunde #23 : Vineri 09 Ianuarie 2009, 14:11:43 » |
|
de unde se pot cumpara podine gonflabile separat baga un link 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
vali136
|
 |
« Răspunde #24 : Luni 12 Ianuarie 2009, 13:29:47 » |
|
de unde se pot cumpara podine gonflabile separat baga un link  incearca aici:http://www.excel-inflatables.co.uk/boats/inflatables/inflatable-boat-features.htm scriele un masil si intreaba daca nu iti vind podina separat. Postat pe:: Luni 12 Ianuarie 2009, 13:11:25
Segiu, eu am una ruseasca, Ufimka 21 - cu podina gonflabila, ce abia a facut un an, am luat-o pt concursuri, si crede-ma ca nu se merita, deja strang bani pt una cu placa pt motor si podina rigida....Si crede-ma ca am fost cu ea de cateva ori pe Manjesti si nu prea are stabilitate la vant si valuri mari.
Marcele la barca ruseasca numai podina gonflabila nu e aia ,eventual e un fund de barca gonflabil pt. a nu simti raceala apei nicidecum de-a sta in picioare ...crede-ma . La barcile de ultima generatie podina se umfla cu 0,7 bari si se face rigida ca "betonul"si poti sta linistit in picioare .Un alt mare avantaj e ca e mult mai usoara si mai usor de montat in barca decit orice podina din tego sau aluminium ceea ce conteaza ;)plus ca nu se "invecheste" ca lemnul sau tego si mai apoi sa se rupa sub tine sa faci baie in Sarulesti in luna aprilie ..... ca unii care au pati-o  ,prietenii stie 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
oby 1
Membru fondator
Rechin

Deconectat
Gen: 
|
 |
« Răspunde #25 : Luni 12 Ianuarie 2009, 13:38:44 » |
|
plus ca poti dormi pe ea(pe podina ) in cort  , sau poti face surf 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
vali136
|
 |
« Răspunde #26 : Luni 12 Ianuarie 2009, 13:41:20 » |
|
plus ca poti dormi pe ea(pe podina ) in cort  , sau poti face surf  sau chiar S..E..X.. 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
oby 1
Membru fondator
Rechin

Deconectat
Gen: 
|
 |
« Răspunde #27 : Luni 12 Ianuarie 2009, 13:46:07 » |
|
in acest caz nu mai stau cu tine in cort 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
marcel gheorghita
Eastspinning
Deconectat
never give up...keep on trying...
|
 |
« Răspunde #28 : Luni 12 Ianuarie 2009, 13:46:23 » |
|
Ceva nu e la vedere aici....podina, cort, sex....si cand ma gandesc ca ati dormit impreuna in cort...
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
jonah
|
 |
« Răspunde #29 : Luni 12 Ianuarie 2009, 13:57:01 » |
|
si eu cu cortul linga ei  .ciudat !! nu am auzit nimic 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
oby 1
Membru fondator
Rechin

Deconectat
Gen: 
|
 |
« Răspunde #30 : Luni 12 Ianuarie 2009, 13:57:48 » |
|
erau paturi separate si de sex nu venea vorba decit la capitolu "povestiri" 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
jonah
|
 |
« Răspunde #31 : Luni 12 Ianuarie 2009, 14:09:10 » |
|
emoticonul asta=>  e cumva ala din melodia YMCA,YMCA ?? 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
|
|
jonah
|
 |
« Răspunde #33 : Luni 12 Ianuarie 2009, 14:13:56 » |
|
uat 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
leba
Membru fondator
Global Moderator
Deconectat
Gen: 
Localitatea: Iasi
...gone fishin'
|
 |
« Răspunde #34 : Luni 12 Ianuarie 2009, 14:26:36 » |
|
asa cum ti-am recitat si pe ym, eu mi-am facut podina din placi de tego la un producator. simplu, dar relativ scump, ca a trebuit sa-mi iau o placa-ntreaga. ca atare, mai e pe stoc.  erau paturi separate si de sex nu venea vorba decit la capitolu "povestiri"  am inteles, adica doar oral. E bine, e mai curatzel asa. 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
mdascalu
Alevin
Deconectat
Gen: 
|
 |
« Răspunde #35 : Luni 08 Februarie 2010, 18:54:25 » |
|
Dupa multe parlamentari cu obi, am hotarat si mi-am comandat kingfisher 300 (cu podina de AL) pentru care vreau sa folosesc un motor suzuki 2,5 HP (diferenta fata de AS Samba 300 era de 9,8 milioane la care se adauga transportul, inca 4 milioane). Acum sunt super bucuros sa ma dau cu barca prin .... garaj  . Oricum, am ajuns la vorba lui OBI, Grea bai frate, ceva de groaza. Singur nu am nici o sansa sa o misc.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
leba
Membru fondator
Global Moderator
Deconectat
Gen: 
...gone fishin'
|
 |
« Răspunde #36 : Marți 09 Februarie 2010, 09:20:34 » |
|
poate ca te-ai grabit nitel. Uita-te la barca asta:  E facuta in China(ca multe altele), are 52 kg, e mai lunga la interior, materialul e 1000D, podina si vaslele sunt din Al si costa mult mai putin decat King.ul. mai multe detalii aici
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
bingogabi
Biban

Deconectat
Gen: 
|
 |
« Răspunde #37 : Marți 09 Februarie 2010, 12:15:29 » |
|
Cred ca era mai rezonabila asta http://www.baracuda.com.ro/index.php?p=detalii&prod=615  E adevarat ca montatul si demontatul podelei iti scoate peri albi, dar...cand esti pe apa zici ca se merita.
|
|
|
|
« Ultima modificare: Marți 09 Februarie 2010, 12:17:05 de către bingogabi »
|
Memorat
|
Inainte de a vedea paiul din ochiul meu, uita-te la barna din ochiul tau !
|
|
|
|
jonah
|
 |
« Răspunde #38 : Marți 09 Februarie 2010, 12:20:20 » |
|
asa-i la inceput ! dar pe urma capeti dexteritate si pui podina in 2 minute (cu barca usor umflata )  si o demontezi intr-un minut (barca usor desumflata) 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
leba
Membru fondator
Global Moderator
Deconectat
Gen: 
...gone fishin'
|
 |
« Răspunde #39 : Marți 09 Februarie 2010, 13:13:40 » |
|
Da, Gabi, dar tine cont ca intre 2,70 si 3,00 e doar o diferenta de 100 de lei, care zic io ca merita. Ce sa mai, omu si-a luat Kingfisher, gata 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|