Varianta Stanca-lac de acumulare mi se pare din start imposibila. Motive: ca sa poti pescui langa baraj, trebuie o interventie de la cineva sus-pus", cu relatii puternice, nu cred ca s-ar implica cineva de la PF, mai ales ca barajul e punct de trecere.....al doilea cred ca ar fi siguranta concurentilor, se stie ca adancimea in zona barajului e cam marisoara, barcile sunt cele care sunt, la fel si concurentii, iar valurile bat mai tot timpul inspre dig....si mai sunt si concesionarii cu pretentiile si plasele lor....
Probabil ca daca s-ar vrea cu adevarat, s-ar putea face cate ceva, insa eu unul mi se pare imposibil....
Problema cu concesionarii cred ca s-ar rezolva cumva, mai ales la cei mai "gospodari", care au mai mult luciu de apa, implicit o bucata mai mare de mal....acestia, in general, s-au asociat cativa, si si-au construit cate ceva...Eu pot lua legatura cu cineva (prin cineva...

) care e in situatia asta si e baiat fain, are cateva casute, un foisor, un gratar, plus vreo 2 barci cu motor (din fibra), bune pentru arbitraj...probabil ca pt. o taxa nu prea mare ar deveni cooperant.....
Eu propun alta locatie, intr-un peosaj pitoresc.....lacul Bicaz (Izvorul Muntelui)....ramane de vazut....