Prieteni Pescari
Pentru APE mai curate
- Pastrati curatenia.
NU transformati in cos de gunoi locurile de pescuit. La sfirsitul partidei acordati 10 - 20 minute pentru a face curat, chiar si in cazul in care locul respectiv nu era curat cind ati sosit.
- Respectati natura.
- Pastrati linistea.
- Respectati partenerii, colegii de pescuit.
Tineti cont ca in caz de nevoie, sunt persoanele cele mai apropiate care va pot da o mina de ajutor.
User Menu
Salut Vizitator.


Parola uitata?
Utilizator nou? Creare cont

Magic Lakes - comunicat de presa

La Magic Lakes Milotina, noul sezon se anunţă cu capturi de vis 

logo Magic Lakes Magic Lakes Milotina a trecut în ultimile luni printr-un amplu program de îmbunătăţire şi de modernizare, program întreprins de Dan Stroborg, proprietarul Magic Lakes. Au avut loc lucrări de pavare a drumurilor, au fost amenajate locuri de parcare, s-au pus la punct 20 de locuri de pescuit, iar lacul a fost separat în 3 bazine, unul de puieţi şi două pentru pescuit sportiv.

Magic Lakes Milotina a trecut în ultimile luni printr-un amplu program de îmbunătăţire şi de modernizare, program întreprins de Dan Stroborg, proprietarul Magic Lakes. Au avut loc lucrări de pavare a drumurilor, au fost amenajate locuri de parcare, s-au pus la punct 20 de locuri de pescuit, iar lacul a fost separat în 3 bazine, unul de puieţi şi două pentru pescuit sportiv.

Bazinul Magic 2, pe o suprafaţă de 70 ha a fost populat la începutul lunii Martie cu 215 ştiuci cu greutăţi între 4 şi 11 kg care s-au alăturat populaţiei dense de şalău şi ştiucilor existente. Magic 2 este un concept nou, un bazin dedicat exclusiv pasionaţilor de partide la răpitor. Pescuitul se desfăşoară din barcă, iar pentru cei care nu au bărci proprii, oferim posibilitatea de închiriere, contra unei sume modice.

Bazinul Magic 1 este dedicat pescuitului staţionar la crap şi cteno. Magic 1 este în curs de repopulare, cu crapi între 4 şi 19 kg şi va fi redeschis în luna Aprilie.

harta Magic Lakes

 

Dacă începând cu 2010, au fost puse la punct lucrurile de bază, 2011-2012 este perioada în care Magic Lakes Milotina îşi va câştiga dreptul de a fi considerată unul dintre cele mai bune lacuri de pescuit sportiv din ţară, datorită lucrărilor masive de modernizare care vor avea loc. Vor fi create unităţi de cazare cu tarife speciale pentru pescarii de la Milotina, locurile de pescuit vor avea amenajate căsuţe proprii, se va putea lua masa la restaurantul cu specific pescăresc şi oricine îşi poate face cumpărăturile necesare unei zile minunate de pescuit de la minimarket-ul special construit. Pentru zonele de pescuit la crap vor fi amenajate prize şi acces WI – FI.

Dacă cineva şi-a uitat acasă din uneltele necesare pentru pescuit, va putea să îşi achiziţioneze sculele necesare de la Milotina.

Pentru ca totul să fie planificat de acasă, lucrăm în momentul de faţă la dezvoltarea unei platforme IT completă care va ajuta pescarii să pună toate detaliile la punct, ca atunci când vor ajunge la Milotina să se bucure din plin de experienţa de pescuit.

De la 1 aprilie vă aşteptăm la Milotina, Magic 2 pentru a da startul unui nou sezon de pescuit la răpitor. Vei fi suprins plăcut de ce vei găsi: un concept nou de pescuit sportiv, un lac reîntinerit şi reamenajat, locuri minunate, pescari pasionaţi şi mulţumiţi.

Taxa de pescuit la răpitor este de 100 RON de la răsăritul la apusul soarelui. Mai multe despre taxe şi regulament descoperiţi pe siteul Magic Lakes: http://magiclakes.ro

Vă aşteptăm la Magic Lakes Milotina pentru capturi de vis şi momente de neuitat!

 
< Precedent  Urmator >
Acum suntem prezenti si pe
Prieteni Pescari pe Facebook
Urmeaza-ne pe Twitter
Noutati pe Forum
Catalog produse
FishingStore.ro
Dril Botosani
Magazinu' lu' Peste
shop.dreamfish.ro
Green Baits
 
Va recomandam
Revista lu Peste
East Spinning Team
 
ultimele poze adaugate
 
ultimele comentarii postate
crap_dropshot_-_copie
crap_dropshot_-_copie
17-10-16 14:20
us6cfbmmjlo
us6cfbmmjlo
28-09-16 14:23
m-xoyglalu0
m-xoyglalu0
28-09-16 14:19
l80z3lywe5e
l80z3lywe5e
28-09-16 14:18
 
Dintoasa la silicon
CipU
12-12-16 13:37
somnic
ionutz_gr
18-08-15 11:03
30 Octombrie 2014
Amadeo
16-11-14 01:11
carabusi, buburuze and other random bugs
Rafy
11-04-14 13:58
Copyright © 2006-2019 Prieteni Pescari
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.